Kontakt oss

Åpningstider

55 36 9000

Strandgaten 56, 5004 Bergen

Man – Fre

Søndag

Lørdag

14-21

11-21

11-18

Kan bestille arrangement utenfor åpningstidene

Du finner oss i gågaten

FAQ

Nedenfor er en liste med spørsmål om vi ofte får. Vi har prøvd svare på best mulig måte og finner du ikke svar på spørsmålet ditt vennligst ta kontakt så skal vi hjelpe etter beste evne.

Laserspillet

Paintball

Selskapslokalet

Q: Er det farlig å spille laser?

A: Nei det er helt ufarlig å spille laser. Arenaen er derimot ganske mørk og alt spill er på eget ansvar.

Q: Gjør det vondt å bli truffet med laserstråler?

A: Nei det er helt ufarlig.

Q: Hvordan merker jeg at jeg er truffet?

A: Våpenet gir informasjon via høyttaleren på laserpistolen.

Q: Er det helt mørkt i laserarena?

A: Ganske mørkt. Det er belyst med blacklights og andre lyseffekter. Du finner fint frem.

Q: Jeg har aldri spilt før - hvordan finner jeg ut hvordan jeg skal spille?

A: Alle får briefing (opplæring) før spillet starter og du kan laste ned en komplett guide her påforhånd.

Q: Er laser bare egnet for barn?

A: Absolutt ikke! Laserspill er en aktivitet for alle aldre uansett kjønn og passer likegodt for en firmafest som et barnebesøk

Q: Hvor mange kan spille samtidig?

A: Vi har plass til 30 personer i laserarenaen samtidig. Utstyret får tøff behandling på et daglig basis så vi har 6 vester i reserve, men kan ikke alltid garantere at vi har 30 vester. 

Q: Hva er aldersgrensen?

A: For laser er det kun en nedre grense på 6år. Dette er fordi vi fra erfaring har merket at vesten er for stor for barn under denne alderen.

Q: Jeg har epilepsi. Kan jeg spille laser?

A: Ja, men be personalet slå av lyseffektene før spillet.

Q: Jeg har astma. Kan jeg spille laser?

A: Ja, men be personalet enten slå av røykmaskinen eller redusere mengden maskinen slipper ut.

Q: Hvordan er det anbefalt å gå kledd når man spiller laser?

A: Vi anbefaler bukse/shorts samt et par gode sko (ikke heler) når man spiller laser.

Q: Har selskapslokalene faste åpningstider?

A: Nei! Vi gjentar: Vi holder så åpent så lenge vi har bookinger :) Så enten du ønsker å feire kl 09:00 eller kl 23:00 hvilken som helst dag i uken så har du mulighet til det. Vær obs på at vi kun har skjenkebevillning til kl 01:00.

Q: Er det lov å nyte medbrakt mat eller drikke i lokalene?

A: Det er ikke lov å ta med egen mat eller drikke og nyte disse i våre lokaler. Det er mulighet for å kjøpe det meste av drikke i vår bar med alle rettigheter og vi tilbyr både pizza (også glutenfri) og tapas som matalternativer (dette blir utvidet etterhvert). Det eneste unntaket er bursdagskake og hvis du har noen mat allergier som ikke dekkes av vårt tilbud. Wasteland forebeholder seg retten til sjekke bager/poser hvis det er mistanke om medbrakt drikke og/eller mat. Finner vi ut at det er tatt med mebrakt drikke eller mat i våre lokaler som vi ikke har fått med oss forebeholder vi oss retten til å be vedkommende å forlate lokale. 

Q: Må det være en foreldre til stede under barnebesøk?

A: Ja det må være en myndig person tilstede under hele arrangementet som er ansvarlig for barna under arrangementet. Vi tar oss selvfølgelig av servering av pizza og brus samt laserspill opplæring og igangsetting. Vår erfaring er uansett at foreldre ofte ønsker å delta i barna sin bursdagsfeiring :)

Q: Hva er aldersgrensen for leie av selskapslokale?

A: For å leie våre selskapslokaler trenger vi noen i selskapet som er 23år og er ansvarlig for selskapet og er tilstede under hele arrangementet. 

Q: Når betaler man for arrangementet?

A: Man betaler når man kommer for det som er avtalt på forhånd. Drikke kan betales etter forbruk i vår bar. Bedrifter og foreninger kan få faktura tilsendt etter arrangementet men dette må da avtales på forhånd. 

Q: Hvor mange må man minimum være for å kvalifiserer for pakkeløsningene?

A: Man må være minimum 6 personer (noen pakkeløsninger har høyere minimumsantall f.eks. bartenderkurs).

Q: Hva type mat tilbyr dere?

Vi tilbyr pizza (også glutenfri) samt catering fra tredjepart (f. eks. tapas). Vi holder på å utvide dette tilbudet og oppdater så raskt som mulig!

Q: Hvor lenge før avtalt tidspunkt må man møte opp?

A: Man må sørge for at alle deltakerne på arrangementet er klar til laseropplæring til avtalt tidspunkt. Vi har ofte flere bestillinger etter hverandre og har derfor ikke mulighet til å vente på folk som kommer sent. Skulle dere komme forsinket ber vi dere gi beksjed om dette så fort som mulig og man må da være forberedt på litt venting. Vi anbefaler derfor alle om å komme 10 minutter før slik at alle er klar til opplæringen til avtalt tidspunkt. 

Q: Hva type pizza servere dere?

A: Vi har 3 typer pizza: Pepperoni, Skinke og Biffkjøtt. Hvilken du vil få servert under ditt arrangement vil avhenge av hva vi har tilgjengelig akkurat der og da.

Q: Hva betalingsmetoder aksepterer dere?

A: Privatpersoner kan enten betale med kort (ikke American Express) eller kontant. Bedrifter og foreninger kan få faktura med 14 dagers betalingsfrist men dette må avtales på forhånd. 

Q: Har dere skjenkebevillning?

A: Ja! Vi har skjenkebevilling frem til kl 01:00.

Q: Hva er endringsfristen/avbestillingsfristen for arrangement/laserspill?

A: Alle endringer og kanselleringer må skje senest 3 dager før arrangementet/laserspillet. Hvis man bestemmer seg for å f.eks. kun spille 2 runder med laserspill istedenfor 3 runder under arrangementet må man likevel betale for 3 runder. 

Q: Hvor mange sett er det mulig å leie?

A: Akkurat nå har vi 28 paintballsett til utleie, dette blir utvidet i våren 2016 til ca. 50.

Q: Kan man spille paintball om vinteren?

A: Absolutt! Ved temperaturer under 10 grader reduseres maks antall skudd per tank. Ved utleie av sett med mange paintball kuler (f. eks. “Gold” og Platinum”) får dere med ekstra tanker.

Q: Er det aldersgrense på utleien?

A: det er 18-års aldersgense for å leie paintballutstyr. Det vil si at vi heller ikke kan levere ut eller ta inn utstyr fra mindreårige selv om den som bestiller er over 18år. Det anbefales absolutt ikke at spillerene er under 16år, grunnen for dette er at alle spillerene må være ekstremt disiplinert å følge sikkeretsreglene, ellers så kan det føre til alvorlig skade. 

Q: Hvor kan vi spille?

A: Som en tommelfingerregel kan du spille alle steder der folk ikke ferdes. Med andre ord kan du spille der du vil, bare det ikke er noen risiko for at du treffer turgåere eller andre. Er skogen/stedet privateid må du spørre grunneier om lov. Malingen som er inni ballen er vannbasert og går bort i neste regnskyll.

Q: Selger dere paintballutstyr?

A: Vi selger for det meste deler til paintballutstyr. Markører har vi sluttet å selge, men det er mange leverandører på nett som selger slikt utstyr til rimelig pris.

Guide finner du her –